TuneUp Utilities 2010 v9.0.3000.136 and Portable

TuneUp Utilities 2010 v9.0.3000.136 and Portable | 123.30 Mb

TuneUp Utilities, bir performans ayarlama programıdır. Kişisel bilgisayarınızı en yüksek seviyede performansa kavuşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır. Program sayesinde ileri düzeyde bilgisayar bilmenize gerek kalmadan sisteminizi çok daha verimli kullanabiliyorsunuz. Windows’unuza rahat bir nefes aldırmak için, webde hızınızı artırmak, geri dönüşüm kutusunu rahatlıkla temizleyebilmek için kullanabileceğiniz faydalı birprogram.

Program genelde donanımsal olarak geri kalan bilgisayarlar için uygundur. Mesela ekran kartınız sisteminizin grafiksel isteklerine cevap veremiyorsa buprogram ı kullanarak o grafikleri ekran kartınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçerisindeki DiskCleaner ve RegistryCleaner gibi ek araçlar sayesinde bilgisayarınızın diskini ve kayıt defterini düzenleyebilir ve temizleyebilirsiniz. En çok fayda sağlayan da bunlardır.

# TuneUp Disk Doctor :Bu modül sayesinde sisteminizi otomatik olarak hatalara karşı tarayabilir ve hataları otomatik olarak düzeltebilirsiniz.
# TuneUp Disk Space Explorer : Sisteminizdeki dosyaların türlerini ve hangi türlerin ne kadar yer kapladığını istatistiki olarak görebilirsiniz.

Sisteminize kurulu olan programları ve eklentileri kaldıramıyorsanız içerisindeki Uninstall Manager özelliği sayesinde bu sorunu da halledebilirsiniz.
Program sayesinde Windows tamamen sizin kontrolünüzde çalışıyor. StartUp Manager eklentisi sayesinde Windows açılırken çalışması gereken programları ayarlayabilirsiniz. Eğer Windows hakkında geniş bir bilgiye sahipseniz kayıt defterini de buprogram sayesinde düzenleyebilirsiniz.
Eğer bunların hepsiyle tek tek uğraşmak istemiyorsanız programı açtığınızda bütün işlemleri devreye sokan 1-Click özelliği bulunmakta. Bu özellik sayesinde yukarıda sayılan işlemleri program bir seferde yapabilir.

TuneUp Utilities 2010 can quickly make your Windows operating system faster, easier to use, and more secure. And all operations performed on the operating system are completely safe, because all changes are monitored by TuneUp Rescue Center and can be undone at any time. AllTuneUp Utilities modules can be accessed through a common interface that is divided into six categories. In addition, the main window also has three general buttons in a dark gray bar to the right at the top of the window. Pressing the first button starts the TuneUp Rescue Center module. The second button starts the TuneUp Update Wizard, which can be used to updateTuneUp Utilities 2009 to the latest version over the Internet. The last button provides help and settings that you can use to customize the software package to meet your needs.
download :
http://rapidshare.com/files/328400578/TuneUp_Utilities_2010_v9.0.3000.136.rar

source : http://www.downtr.net/87060-tuneup-utilities-2010-v903000136-and-portable.html
  • Share/Bookmark
Filed under: Software,

Leave a Reply